Elektromonteur, kom werken bij een tof, groeiend bedrijf (M/V)

AVL-Elektro zoekt een allround Elektromonteur, minimaal niveau 2 en enkele jaren ervaring, die met toffe collega’s in een groeiend bedrijf aan mooie opdrachten wil werken.

Op jouw manier

Als ervaren Elektromonteur hoeven wij je niks meer uit te leggen. Je krijgt bij AVL-Elektro dan ook alle vrijheid om je werk zelfstandig en naar eigen inzicht uit te voeren. Sterker nog: als je denkt dat wij dingen beter kunnen doen, horen we dat graag.

Groei mee!

AVL-Elektro groeit hard. Naast particulieren vragen ook steeds meer bedrijven onze hulp, Lamb Weston / Meijer en King Fish bijvoorbeeld, maar ook bouwbedrijven en het Waterschap. Jij kunt als Elektromonteur meegroeien in deze steeds uitdagendere opdrachten en je, als je dat ambieert, doorontwikkelen binnen ons bedrijf, naar werkvoorbereider bijvoorbeeld.

Aan het werk

Iedere werkdag begint om 7:30 uur met een bakje koffie op de zaak. Daarna ga je samen met een (leerling)collega naar de werklocatie. Daar voer je allerhande elektrotechnische werkzaamheden uit. De ene keer is dat het vervangen van een oude groepenkast. De andere keer installeer je verlichting en camera’s in een grote showroom of rondom een sportveld.
Met jouw sociale vaardigheden zorg je tussen de werkzaamheden door steeds voor een fijn contact met de opdrachtgever. Tegen 16:00 á 17:00 uur rijd je weer terug naar de zaak om je spullen op te ruimen en een leuke, productieve dag af te sluiten.

Jong bedrijf, tof team

AVL-Elektro is een jong bedrijf. Je komt in een tof team terecht van collega’s die lekker ongedwongen samenwerken, houden van een goede vrijdagmiddagborrel en vooral veel lol hebben met z’n allen.

Wat AVL-Elektro je nog meer te bieden heeft

  • Marktconform salaris volgens Cao Technisch Installatiebedrijf
  • Reiskostenvergoeding a €0,19 per km vanaf 10 km enkele reis
  • Maandelijkse uitbetaling
  • Doorgroeimogelijkheden
  • 25 vrije dagen en 8% vakantiegeld
  • Pensioenopbouw

Interesse?

Heb je interesse in deze job of nog vragen over de vacature? Ik hoor graag van je! Je kunt mij, Albert-Jan Vermue bellen op 06 29 28 92 23 (ook bereikbaar via WhatsApp) of als je dat liever doet, mailen naar a.vermue@avl-elektro.nl.