Groei door als/tot werkvoorbereider (M/V)

AVL-Elektro zoekt een (beginnend of ervaren) werkvoorbereider die met toffe collega’s in een groeiend bedrijf aan mooie opdrachten wil werken. 

Jouw start bij AVL-Elektro

Je bent werkvoorbereider of nog niet, maar je hebt wel affiniteit met techniek en ervaring met kantoorwerk. Je hebt bijvoorbeeld al gewerkt als administratief medewerker bij een technisch bedrijf. Dan kun je starten bij AVL-Elektro in een uitdagende job als werkvoorbereider. Wanneer je al werkvoorbereider bent, krijg je alle vrijheid om jouw job goed in te vullen. Wanneer je nog wat te leren hebt, krijg je alle begeleiding die nodig is om in jouw job te groeien. 

Groei mee!

AVL-Elektro is een klein bedrijf dat hard groeit. Naast particulieren vragen ook steeds meer bedrijven onze hulp, Lamb Weston / Meijer en King Fish bijvoorbeeld, maar ook bouwbedrijven en het Waterschap. Jij kunt als Werkvoorbereider meegroeien in deze steeds uitdagendere opdrachten en je doorontwikkelen naar projectleider als je dat ambieert.   

Aan het werk

Als Werkvoorbereider coördineer je de projecten waar onze elektromonteurs aan werken. Je plant de projecten, berekent de kosten, bestelt de materialen en bewaakt de voortgang. De ene keer gaat het om het vervangen van een oude groepenkast. De andere keer om de installatie van verlichting en camera’s in bijvoorbeeld een showroom of sporthal.  

Jong bedrijf, tof team

AVL-Elektro is een jong bedrijf. Je komt in een tof team terecht van collega’s die lekker ongedwongen samenwerken, houden van een goede vrijdagmiddagborrel en vooral veel lol hebben met z’n allen. 

Wat AVL-Elektro je nog meer te bieden heeft

  • Marktconform salaris volgens Cao Technisch Installatiebedrijf
  • Mogelijkheid tot deels thuiswerken
  • Reiskostenvergoeding a €0,19 per km vanaf 10 km enkele reis
  • Maandelijkse uitbetaling
  • Doorgroeimogelijkheden
  • 25 vrije dagen en 8% vakantiegeld
  • Pensioenopbouw 

Interesse?

Heb je interesse in deze job of nog vragen over de vacature? Ik hoor graag van je! Je kunt mij, Albert-Jan Vermue bellen op 06 29 28 92 23 (ook bereikbaar via WhatsApp) of als je dat liever doet, mailen naar a.vermue@avl-elektro.nl.