Toekomstbestendige elektrotechniek

Over ons

Elektra. Wij krijgen er energie van. AVL-Elektro is de erkend elektrotechnisch installateur die met u meedenkt en echt vakwerk aflevert.

Iedereen roept het, maar bij AVL-Elektro staat kwaliteit écht voorop. We kiezen niet voor de snelste weg, maar voor de beste. Zo kiezen we altijd voor de beste merken en materialen zodat we steeds optimale kwaliteit kunnen garanderen, nu en in de toekomst.  

Het team van AVL-Elektro

Albert-Jan Vermue
Algemeen directeur
Lars Verkerk
Operationeel Directeur
Tom
Allround Elektromonteur
Tijmen
Allround Elektromonteur
Inge
Werkvoorbereider
Fred
Projectleider

Wij werken samen met

Jens
Zelfstandig Elektromonteur
Pepijn
Zelfstandig Elektromonteur

Eigen elektriciens

Kwaliteit heeft in onze ogen ook alles te maken met vakmanschap. Om die reden werkt AVL-Elektro met eigen elektriciens. Stuk voor stuk gemotiveerde elektromonteurs die hun vak verstaan en de kwaliteitseisen van AVL-Elektro kennen, waarderen en mede invulling geven.

Onze kwaliteit is uw veiligheid

Elektra zit vooral verdekt opgesteld, in muren en meterkasten. Toch zorgen we er bij AVL-Elektro voor dat alles er netjes uitziet. We leggen bijvoorbeeld draden in groepenkasten altijd mooi naast elkaar aan, keurig op volgorde en op dezelfde lengte. Het heeft te maken met een stukje kwaliteit én veiligheid. Door alles netjes aan te leggen, zorgen we voor zo min mogelijk warmteontwikkeling. Bovendien zijn eventuele storingen makkelijker op te sporen en te verhelpen.  

Particuliere en zakelijke projecten

AVL-Elektro werkt aan zowel particuliere als zakelijke projecten in Zeeland en daarbuiten. Een stopcontact verleggen in de keuken? Geen probleem. De complete elektra in een pand vernieuwen? Ook geen punt. Voor AVL-Elektro is geen project te klein of groot. 

Specialisaties

Door ervaring is AVL-Elektro extra thuis in de volgende branches:

  • Utiliteitsbouw
    We verzorgen de volledige elektrische installatie van loodsen en andere bedrijfsgebouwen.
  • Agrarisch
    In de agrarische sector worden Scope 8-10 keuringen door verzekeraars verplicht. Keurt de inspecteur zaken af? AVL-Elektro voert de herstelwerkzaamheden uit.
  • Sportveldverlichting
    Dankzij de samenwerking met LI Sports is AVL-Elektro volledig thuis in de aanleg van elektrische installaties voor sportveldverlichting.

Elektricien Zeeland & West-Brabant

Vanuit onze vestiging in Goes zijn we als elektricien actief in heel Zeeland, met name in Zuid-Beveland, Noord-Beveland en Walcheren. Door ons zegelrecht bij Stedin en Enexis zijn we bovendien in andere delen van Zeeland en tevens in Brabant actief. 

Zegelrecht Stedin en Enexis

Ons zegelrecht bij deze twee grote netbeheerders in Zeeland en Zuidwest Nederland houdt in dat AVL-Elektro als erkend InstallQ-installateur bij werkzaamheden aan uw groepenkast en hoofdschakelaar het zegel van de netbeheerder mag verbreken en vernieuwen. Niet iedere elektricien is hiertoe gemachtigd; hiervoor gelden strenge toelatingseisen en jaarlijkse controles. AVL-Elektro voldoet hier volledig aan. 

AVL-Elektro – onze achtergrond

AVL-Elektro is ontstaan uit twee bedrijven: AV-Elektro en Verkerk Elektrotechniek.

De gedreven ondernemers achter deze voormalige eenmanszaken hadden al veel gemeen: passie voor het vak, oog voor kwaliteit, een hoge klanttevredenheid en ervaring in complexe industriële installaties.

Hoewel hierdoor geen enkel elektravraagstuk te moeilijk was, hadden ze toch ook ieder zo hun specifieke expertises in groepenkasten, verlichting en particuliere/zakelijke renovaties.

Door deze expertises te combineren, heeft AVL-Elektro nu nog meer te bieden. 

Samen voor het beste resultaat!

Waar de ondernemers al jaren geleden besloten om samen te gaan voor het beste resultaat, doet AVL-Elektro dat inmiddels met een heel team van gedreven vakspecialisten. Nog steeds gaan we samen voor het beste resultaat. Onderling én samen met u.

Verdere diensten op aanvraag

Bij AVL-Elektro B.V. staat kwaliteit en veiligheid voorop en ons motto is dan ook: Samen voor het beste resultaat!