installatie of vervanging

Camerabewaking

Uw huis, pand en/of terrein is uw eigendom. Daar horen onbevoegden niet thuis. Maar komen ze er ook niet? Dat is nog maar de vraag. Camerabewaking biedt het antwoord.  

Nieuw!
AVL-Elektro-Camera-Bewaking-Installatie-Goes

Vraag een offerte aan voor camerabewaking

Voor installatie en advies m.b.t. camerabewaking kun je bij AVL-Elektro terecht.

Offerte aanvragen
bewakingscamera-avl

Camera installatie huis/pand/terrein

Camerabewaking helpt u uw huis, pand en/of terrein in de gaten te houden. Dit kan simpelweg door één camera op de oprit te richten of juist door op iedere hoek van uw pand of terrein een camera te plaatsen. Als camera installateur adviseren we u graag over de beste camerabewaking, passend bij uw situatie en wensen. 

Preventieve werking van camerabewaking

Het mooie aan camerabewaking is dat u niet alleen uw eigendommen beter in de gaten kunt houden en er de acties van criminelen mee kunt vastleggen, u schrikt er tegelijkertijd ook kwaadwillende personen mee af. Dit effect begint al bij één zichtbare camera. Dankzij de preventieve werking van camerabewaking verhoogt u dus al meteen de veiligheid van uw bezit, nog zonder dat er iemand voet op uw bodem zet. 

Advies over camerabewaking

Bij AVL-Elektro adviseren we u graag over de verschillende mogelijkheden in camerabewaking. 

Camerabewaking met opname

We adviseren bijna altijd om camerabewaking met opname te nemen zodat u de beelden achteraf nog eens kunt terugkijken. Welke beelden hoe lang bewaard blijven, is afhankelijk van uw wensen. Zo is het mogelijk om pas opnames te maken op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd en kunnen beelden al na een uur of dag automatisch gewist worden, maar ook weken- of maandenlang bewaard blijven. Afhankelijk van uw voorkeur, adviseren wij u over de verschillende mogelijkheden voor opslag van de beelden op een harde schijf of in de cloud. 

Camerabewaking draadloos of via kabel

Draadloos klinkt vaak als ‘makkelijker’ en ‘praktischer’, maar in geval van camerabewaking gaat ons advies in de meeste gevallen uit naar camerabewaking met bedrading. Het signaal is stabieler en u hoeft zich geen zorgen te maken over een leeglopende camera-accu. Bovendien zijn er, anders dan voorheen, geen flinke installaties meer nodig. Eén kabeltje naar uw meterkast voldoet voor perfecte ontvangst en continue voeding. 

Camerabewaking met goede tot uitzonderlijk scherpe beeldkwaliteit

Tussen verschillende merken en typen camera’s zit veel verschil. Dat ziet u onder meer terug in de opties, prijs en de beeldkwaliteit. De ene camera kan bijvoorbeeld helemaal geen beelden maken in het donker, waar de andere camera haarscherpe beelden maakt waarop u zelfs gezichten en nummerborden kunt herkennen. Afhankelijk van uw wensen adviseren wij u graag welke camera het beste bij u past. 

  • Camerabewaking met slimme software

Met geavanceerde camerabewakingssystemen is het zelfs mogelijk om de camera zelf acties te laten ondernemen in bepaalde situaties. Zo zijn er camerasystemen die nummerborden kunnen herkennen en/of mensen van andere bewegende objecten (zoals dieren) kunnen onderscheiden. Deze camera’s kunnen bijvoorbeeld slagbomen aansturen of u bij ongewenste situaties direct een pushmelding sturen. 

Installeren beveiligingscamera

Wilt u een bewakingscamera laten plaatsen? AVL-Elektro verzorgt de installatie graag voor u. We hebben veel ervaring met camerabewaking installeren en zorgen voor een sterk en betrouwbaar systeem. 

Voordelen van camerabewaking

  • Altijd toezicht op uw huis, pand of terrein
  • Bewijsmateriaal bij inbraak of diefstal
  • Preventieve afweer bij inbraak of diefstal
  • Diverse mogelijkheden voor iedere situatie

Offerte

Vul dit formulier zo compleet mogelijk in. We zijn heel benieuwd naar uw wensen omtrend advies en installatie van camerabewaking.

Offerte formulier algemeen
Aantoonbaar gekwalificeerd. Wij staan voor kwaliteit!

Bel mij terug

Bel mij terug