ADVIES EN INSTALLATIE

Domotica

Veel verlichting, verwarming, deuren en meer apparaten en installaties kunnen tegenwoordig gekoppeld worden aan domotica. Ook daarvoor kunt u bij AVL-Elektro terecht.

Nieuw!
domotica-avl-goes

Offerte voor installeren en advies domotica

We maken voor u graag een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Wat is domotica?

Domotica is de verzamelnaam voor automatiseringsopties voor verschillende handelingen in en om het huis, zoals het bedienen van de verlichting, de verwarming, de zonwering en de deuren. 

Waarom domotica?

Domotica schaft u met name aan voor uw gemak, comfort en eventueel ook om efficiency- en veiligheidsvoordelen voor uw woning of bedrijf te realiseren. Met domotica is het namelijk mogelijk om energie te besparen door bijvoorbeeld het licht automatisch uit te schakelen wanneer er lange tijd geen beweging in de ruimte is. Ook kunt u deuren automatisch laten vergrendelen en het alarm automatisch inschakelen na een bepaald tijdstip.

Hoe werkt een domotica systeem?

Domotica werkt met sensoren en ‘slimme’ software. De software kan tot in detail ingeregeld worden. Aan de hand van vooraf ingestelde waarden, signalen van de sensoren en bevelen die u zelf via een smart home platform of app geeft, stuurt de software individuele apparaten of hele clusters in uw huis/pand aan. Zo kunt u bijvoorbeeld bij het invallen van de duisternis ’s avonds automatisch tegelijkertijd uw gordijnen laten sluiten, rolluiken laten zakken en lichten aandoen. 

Domotica installatie

Voordat we uw domotica aanleggen, nemen we eerst uw situatie en wensen met u door. Wat wilt u via domotica allemaal kunnen bedienen? In welke situaties wilt u dat de domotica zelf bepaalde acties uitvoert? In hoeverre wilt u dat uw domotica ook duurzaam elektriciteitsgebruik optimaliseert? Wanneer we een compleet beeld hebben van uw wensen, gaan we voor u aan de slag.

Experts in domotica

Domotica is een complex werkgebied waar continu veranderingen in plaatsvinden. AVL-Elektro heeft kennis van domotica in huis en werkt daarnaast samen met gerenommeerde domotica-experts. Zo zijn we in staat de meest complexe domotica installaties te realiseren.

Voordelen van domotica

  • Ultiem comfort
  • Extra veiligheidsvoordelen
  • Alles naar wens geautomatiseerd

Offerte

Vul het formulier in met uw wensen. Wij reageren binnen 48 uur met een passende offerte. Vaak nog sneller!

Offerte formulier algemeen
Aantoonbaar gekwalificeerd. Wij staan voor kwaliteit!

Bel mij terug

Bel mij terug