installatie of vervanging van verlichting

Verlichting

Verlichting is een van de belangrijkste factoren in uw huis of bedrijfspand. Het bepaalt in belangrijke mate de sfeer en het leef- en werkcomfort en heeft zelfs invloed op de gemoedstoestand en productiviteit van mensen. AVL-Elektro zorgt graag voor optimale verlichting van uw huis, tuin of pand.

Nieuw!
pexels-chris-f-8891514

Offerte aanvragen voor verlichting?

Professioneel vervangen of nieuw installeren van verlichting? Advies? Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Verlichting voor woningen

Als ervaren verlichting installateur verzorgt AVL-Elektro regelmatig de installatie van verlichting bij particuliere woningen. 

Verlichting aanleggen in huis

Wanneer we verlichting aanleggen in huis, is dat vaak als onderdeel van renovaties, ver-/nieuwbouw en uitbreiding van woningen. We leggen niet alleen de verlichting aan, maar denken ook graag mee in de juiste plaatsing van verlichtingspunten, keuze van materialen en armaturen en best passende lichtkleur. Vanzelfsprekend leggen we als elektromonteur ook alle benodigde bedrading en bedieningsknoppen schakelaars aan. 

Verlichting aanleggen in de tuin

Niet alleen in huis, maar ook in de tuin leggen we uw verlichting aan. In de veranda bijvoorbeeld, of in de schuur, in het tuinhuis of aan de schutting. Ook wanneer we verlichting aanleggen in de tuin, adviseren we u graag over de beste plaats voor de lichtpunten, geschikte materialen en de beste lichtkleur en -sterkte. 

Verlichting voor bedrijven

AVL-Elektro legt verlichting aan in allerlei soorten bedrijfspanden, van kleine kantoren tot grote loodsen. We bestellen en installeren de verlichting en voeren alle bijkomende werkzaamheden rondom elektra uit. Maar voordat we in gang schieten, gaan we met u om tafel om te praten over uw wensen. Weet u precies wat u wilt, of kunt u nog wel wat advies van ons gebruiken? Indien gewenst werken we een compleet lichtplan voor u uit met de juiste sterkte en kleur verlichting op de juiste plekken in uw kantoor/loods.

Waarom led verlichting?

Bij AVL-Elektro raden we u aan om voor ledverlichting te kiezen. Maar waarom eigenlijk? Vooral wanneer uw huidige verlichting het nog prima doet, vraagt u zich dit waarschijnlijk af. Ons antwoord: u moet allereerst niks. Het belangrijkste, vinden we, is dat u een goed onderbouwde keuze kunt maken. Wij zien namelijk dat ledverlichting niet alleen vele malen energiezuiniger is, maar ook 6 keer zo lang meegaat als traditionele verlichting. Zo bespaart u al snel veel op uw elektriciteitsrekening en hoeft u minder onderhoud aan uw verlichting te plegen. 

Slimme verlichting

Bij de installatie van uw verlichting houden we ook rekening met uw wensen rondom de bediening ervan. Wilt u een ‘gewone’ lichtschakelaar of zou u uw verlichting liever (ook) via een app of automatisch via domotica willen bedienen? AVL-Elektro zorgt ervoor. 

Voordelen van LED verlichting

  • Minder onderhoud
  • Uitgebreide keuzemogelijkheden voor iedere situatie
  • Minder verbruik
  • Langere levensduur

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het vervangen of plaatsen van uw verlichting. Vul daarvoor dit formulier zo volledig mogelijk in. 

Offerte formulier algemeen
Aantoonbaar gekwalificeerd. Wij staan voor kwaliteit!

Bel mij terug

Bel mij terug