Elektrotechniek

Informatie volgt. Nog even geduld.

Groepenkast installeren of vervangen

Groepenkasten

Een groepenkast is één van de belangrijkste installaties in uw woning/bedrijfspand. AVL-Elektro is gespecialiseerd in het aanleggen/vervangen van groepenkasten in particuliere woningen en bedrijfsgebouwen.

Stopcontacten/Perilex

Een nieuwe keuken of aanbouw is iets leuks om naar uit te kijken, maar het brengt tijdens de verbouwing ook een paar aandachtspunten met zich mee: wat is de plaats en het aantal van de stopcontacten nu en in de nieuwe situatie? Is de verdeling goed genoeg voor de apparaten die u er op gaat aansluiten? AVL-Elektro kijkt met u mee, geeft advies en zorgt voor een vakkundige aanleg.

Verlichting

Verlichting is een van de belangrijkste factoren in uw huis of bedrijfspand. Het bepaalt in belangrijke mate de sfeer en het leef- en werkcomfort en heeft zelfs invloed op de gemoedstoestand en productiviteit van mensen. AVL-Elektro zorgt graag voor optimale verlichting van uw huis, tuin of pand.

Domotica

Veel verlichting, verwarming, deuren en meer apparaten en installaties kunnen tegenwoordig gekoppeld worden aan domotica. Ook daarvoor kunt u bij AVL-Elektro terecht. 

Camerabewaking

Uw huis, pand en/of terrein is uw eigendom. Daar horen onbevoegden niet thuis. Maar komen ze er ook niet? Dat is nog maar de vraag. Camerabewaking biedt het antwoord.  

Aantoonbaar gekwalificeerd. Wij staan voor kwaliteit!