Advies en installeren van rookmelders

Rookmelders

Rookmelders zijn per 1 juli 2022 verplicht, ook in een huurhuis. Duizenden huurders hebben nog geen rookmelders geïnstalleerd. Dit komt door een tekort aan installateurs bij veel bedrijven. Wees niet getreurd, wij van AVL-Elektro B.V. hebben genoeg rookmelders op voorraad en onze monteurs staan klaar om ze bij jou thuis te installeren. Dus heb je nog geen rookmelders? Vraag dan meteen een offerte op!

Vraag een online offerte aan

Nog geen rookmelders in huis? Dan ben je bij ons aan het goede adres. WIj leveren én installeren snel bij jou thuis nieuwe rookmelders!

Offerte aanvragen

Nieuwe rookmelders installeren

Met een rookmelder houd jij jouw huis en gezin veilig! Brand in huis is de grootste nachtmerrie van ieder mens. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige maatregelen die je kunt nemen, zodat je in het geval van brand snel kunt ontsnappen of het brandje kunt blussen

Het is daarom verstandig om het installeren van nieuwe rookmelders aan een proffesional over te laten. Als je wilt dat het goed gebeurd komt er namelijk meer bij kijken dan je denkt. Ook bij de uitvoering van de werkzaamheden is het van belang om te weten welke veiligheidsmaatregelen van belang zijn. AVL-Elektro is erkend installateur en heeft veel ervaring met het installeren van nieuwe rookmelders. 

De beste rookmelders bestel je bij AVL-Elektro

Dus wil jij jouw huis optimaal beveiligen tegen brand? En weet jij al hoeveel rookmelders, hittemelders of koolstofmonoxidemelders je nodig hebt? Wij denken namelijk graag met je mee. Bij AVL-Elektro koop je niet alleen rookmelders, ook krijg je advies en komen onze monteurs ze installeren. Interesse?

Voordelen van AVL-Elektro B.V.

  • Onze monteurs staat parraat en kunnen vrijwel direct beginnen
  • Niet alleen rookmelders, maar ook advies
  • Optimale veiligheid

Offerte

Vraag handig en snel online een offerte aan voor het installeren of vervangen van rookmelders. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. We proberen binnen 24 uur te reageren.

Offerte formulier algemeen
Aantoonbaar gekwalificeerd. Wij staan voor kwaliteit!

Bel mij terug

Bel mij terug